Başyurt İlkokulu
BAŞYURT KÖYÜ BAŞYURT KÜME EVLERİ NO 80 İÇ KAPI NO 0 KARAKOÇAN / ELAZIĞ

VİZYON

Başyurt İlkokulu olarak vizyonumuz; eğitim sürecinde bilgiye ulaşabilme becerisine sahip, gelişime açık, bireysel farkları gözeten, toplumsal talepleri önemseyen, çevresiyle barışık, ortak aklı kullanmaya önem veren, takım çalışmasına yatkın, milli ve manevi değerlerini içselleştirmiş, evrensel değerlere saygılı, müteşebbis yönü gelişmiş bireyler yetiştirmede öncü kurum olmaktır.

MİSYON

Başyurt İlkokulu olarak misyonumuz; Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öncelikle kendi ayakları üzerinde durabilen, öz güveni gelişmiş, milli ve manevi değerlerini benimsemiş, evrensel değerlere saygı duyan, insanlığın bugününü ve geleceğini imar eden çağdaş ve nitelikli nesiller yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Geçmişten günümüze taşıdığımız kültürümüz gelecek başarılarımız için yolumuzu aydınlatıyor.

Servis Bilgisi

Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu civar köylerden taşımalı olarak gelmektedir. Öğretmenlerimiz için ilçe merkezinden servis, il merkezinden Elazığ - Karakoçan hattında işleyen minibüsler bulunmaktadır.

Okulumuz il merkezine 85 km, ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.

Başyurt Köyü